PISANJE I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Kategorija:

Ako imate projektnu ideju i želite je pretvoriti u stvarnost, ali ne znate kako napisati projekat, kako izraditi budžet projekta i aplicirati za projekt, Business Excellence je pravo rješenje za Vas.

Možemo Vam pomoći u kreiranju vrhunskog alata za ostvarivanje Vaših ciljeva. Taj alat je dobro napisan projektni prijedlog.

Opis
Recenzije (0)

Opis

PRETVORITE SVOJU IDEJU U STVARNOST – KREIRAJTE PROJEKTNI PRIJEDLOG I PRONAĐITE POTREBNA SREDSTVA ZA PROJEKT

Ako trebate bespovratna sredstva, možemo Vam pomoći da aplicirate na javni poziv za grant sredstva.

Kako to radimo?
i. Nudimo pomoć u pisanju projekta
ii. Kreiramo prijedlog Vaše projektne ideje,
iii. Identificiramo probleme, potrebe i mogućnosti kako bi se obezbijedila grant ili bespovratna sredstva potrebna za finansiranje projekta,
iv. Vršimo situacijsku analizu kako bismo dobili percepciju korisnika i statističke podatke,
v. Pomažemo Vam da definišete ciljeve, logičku matricu, metodologiju projekta, projektne aktivnosti, budžet projekta (budžet za realizaciju troškova, administrativni troškovi projekta) i kapacitet potreban za realizaciju projekta.

Šta možemo učiniti za vas?
Možemo Vam pomoći da pronađete odgovorajući poticaj za investiciju, da napišete prijedlog projekta za bespovratna sredstva, da upravljate projektima koje finansiraju državne institucije u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, Svjetska banka, Evropska unija, USAID, UNDP, JICA, RCC i druge domaće i međunarodne institucije i organizacije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “PISANJE I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Kategorija:

Related Products